Wij houden de spanning erin

Neem vrijblijvend contact op

Elektrische Installatie

Of het nou gaat om een nieuwe meterkast, het aanleggen van een nieuwe installatie in een aanbouw, nieuwbouw, bedrijfsinstallaties of aanpassingen binnen uw huidige installatie wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het verzorgen van dergelijke installaties.

Camera beveiliging

Uw woning of onderneming kunt u op meerdere manieren beveiligen. Een hiervan is camerabewaking. Of het nou gaat om een enkele camera of een volledige surveillance systeem, voor elke toepassing kunnen wij maatwerk leveren. Wij zorgen voor de bekabeling, camera installatie en eventuele recorder systemen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Data infrastructuur

Heeft u een data infrastructuur nodig? Of het nou gaat om het onderhoud aan een bestaande installatie, uitbreiding of het opnieuw aanleggen van een nieuwe infrastructuur, wij kunnen u hier bij helpen, of het nou gaat om computertoepassingen of telefonie.

Nieuwschierig naar de mogelijkheden? Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Onderhoud

Helaas heeft alles vroeger of later onderhoud nodig. Moeten er onderdelen of installaties vernieuwd worden of mocht u een storing hebben dan kunnen wij u verder helpen.

Woont u in een verouderd huis dan is het vaak verstandig om ook de elektrische installatie te laten controleren om gevaarlijke situaties en branden te voorkomen.